Wat mag u in de bouwafval container afvoeren?

Wilt u een container huren voor het afvoeren van bouwafval? Dan is het goed om te weten wat in uw bouwafval container mag zitten. Een bouwafval container mag alleen bouwafval bevatten. Denk hierbij aan:

  • Glas
  • Grofvuil
  • Vloerbedekking
  • Papier en karton
  • Gips en gibo

Wat mag u niet in de container bouwafval afvoeren?

In de bouwafval container mogen geen zaken als accu’s, olie, vetresten, autobanden en dakafval.

Een container voor uw bouwafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij afvalcontainersdrechtsteden.nl. Bij ons kunt u middels onze webshop uw bouwafval container huren. Bezig aan een verbouwing of wilt u gaan verbouwen? Dan is een bouwafval container huren slim om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat u niet een aantal keer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Het huren van een bouwafvalcontainer is daarnaast een goedkope manier van bouwafval afvoeren.

Wij plaatsen graag een bouwafvalcontainer voor u door heel Drechtsteden. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een bouwafvalcontainer. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel deze door te bellen met 078 - 622 22 03. Tenslotte vindt u bovenaan deze pagina de soorten containers voor bouwafval die wij aanbieden.

Een bouwafvalcontainer huren

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten bouwafvalcontainers. Gaat u bij ons een bouwafval container huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de bouwafval container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

U kunt een bouwafval container bij ons huren wanneer u woont in ons levergebied of wanneer uw werk of klus in het levergebied plaatsvindt. Wij komen de bouwafvalcontainer plaatsen en deze container ook weer afvoeren.

De juiste bouwafvalcontainer huren

Het is wel zo gemakkelijk dat u direct de juiste bouwafval container huurt. Daarom helpen wij u bij deze keuze door u zo snel mogelijk een goede beslissing te laten nemen. Hiermee wordt een bouwafval container huren eenvoudig en gaat dit in één keer goed.

Bevat uw container zaken als hout, plastic, glaswol en dergelijke? Dan kunt u met de containers onderaan deze pagina aan de slag. Hier kunt u zonder toeslag deze zaken in kwijt. Bevat uw container echter alleen schoon puin? Dan kunt u beter kiezen voor een (schoon) puin container.

Ten slotte kunt u kijken naar de formaten bouwafval containers die wij verhuren. Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten bouwafval containers. Rond uw geschatte hoeveelheid bouwafval altijd naar boven af. U zult zien dat het bouwafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Andere soorten containers huren

Naast het huren voor een container voor bouwafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan (schoon) puin containers, houtcontainers, grofvuilcontainers en tuinafvalcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De kosten van een container bouwafval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een bouwafvalcontainer? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.