Wat mag u in de houtafval container afvoeren?

Wilt u een container huren voor het afvoeren van uw houtafval? Dan is het goed om te weten wat in uw houtafval container mag zitten. Een houtafval container mag alleen houtafval bevatten. Denk hierbij aan:

  • Hardboard
  • Geperst hout
  • Zachtboard
  • Kozijnen
  • Houten platen
  • Spaanplaat

Wat mag u niet in de container houtafval afvoeren?

In de houtafval container mogen geen zaken als beschoeiingen, geïmpregneerd hout, bomen, struiken, groenafval en hout met een kunststof laag.

Een container voor uw houtafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij afvalcontainersdrechtsteden.nl. Bij ons kunt u middels onze webshop uw houtafval container huren. Bezig in uw tuin of aan het verbouwen in uw huis? Dan is een houtafval container huren slim om te doen. Het huren van een houtafvalcontainer is een goedkope manier om uw houtafval af te voeren.

Wij plaatsen graag een houtafval container voor u door heel Drechtsteden. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een hout container. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel deze dan door te bellen met 078 - 622 22 03. Tenslotte vindt u bovenaan deze pagina de soorten containers voor houtafval die wij aanbieden.

Een houtafval container huren

Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten containers voor hout. Rond uw geschatte hoeveelheid houtafval altijd naar boven af. U zult zien dat het houtafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Gaat u bij ons een houtafval container huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de hout container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

U kunt een houtafval container bij ons huren wanneer u woont in ons levergebied of wanneer uw werk of klus in het levergebied plaatsvindt. Wij komen de hout container plaatsen en deze houtcontainer ook weer afvoeren.

Andere soorten containers huren

Naast het huren van een container voor houtafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan (schoon) puin containers, grofvuilcontainers, bouwafvalcontainers en tuinafvalcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De prijs voor een container hout afval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een houtafval container? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.