Wat mag u in de puin afval container afvoeren?

Wilt u een container huren voor het afvoeren van uw puin? Dan is het goed om te weten wat in uw puin container mag zitten. Een puin container mag alleen schoon puin bevatten. Denk hierbij aan:

  • Stenen
  • Bakstenen
  • Metselpuin
  • Grindtegels
  • Dakpannen

Wat mag u niet in de container puin afvoeren?

In de puin container mogen geen zaken als gipsblokken, gipsplaten, asfalt, dakgrind en gips bevatten.

Een puincontainer huren? Snel en voordelig? Dat kan bij afvalcontainersdrechtsteden.nl. Bij ons kunt u middels onze webshop uw puincontainer huren. Bezig aan een verbouwing of wilt u gaan verbouwen? Dan is een puincontainer huren slim om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat u niet een aantal keer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Het huren van een puincontainer is daarnaast een goedkope manier van puin afvoeren.

Wij plaatsen graag een puincontainer voor u door heel Drechtsteden. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een puincontainer. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel ze ons door te bellen met 078 - 622 22 03. Tenslotte vindt u bovenaan deze pagina de soorten puincontainers die wij aanbieden.

Een puincontainer huren

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten puincontainers. Gaat u bij ons een puincontainer huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de puincontainer en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

U kunt een (schoon) puin container bij ons huren wanneer u woont in ons levergebied of wanneer uw werk of klus in het levergebied speelt. Wij komen de puincontainer plaatsen en deze container ook weer afvoeren.

De juiste puincontainer huren

Het is wel zo gemakkelijk dat u direct de juiste puincontainer huurt. Daarom helpen wij u door u zo snel mogelijk een goede beslissing te laten nemen. Dit zodat een puincontainer huren eenvoudig is en goed gaat.

Bevat uw container alleen schoon puin? Dan kunt u met de containers onderaan deze pagina aan de slag. Bevat uw container ook zaken als hout, plastic, glaswol en dergelijke? Dan kunt u beter kiezen voor een bouwcontainer. Hier kunt u zonder toeslag deze zaken in kwijt.

Ten slotte kunt u kijken naar de formaten puincontainers die wij verhuren. Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten puincontainers. Rond uw geschatte hoeveelheid puin altijd naar boven af. U zult zien dat het puin dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Andere soorten containers huren

Naast het huren van een container voor puin, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan bouwcontainer, houtcontainers, grofvuilcontainers en tuinafvalcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De kosten van een container puin

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een puincontainer? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.