Wat mag u in de tuinafval container afvoeren?

Wilt u een container huren voor tuinafval? Dan is het goed om te weten wat er in uw tuinafval container mag zitten. Een tuinafval container mag alleen tuinafval bevatten. Denk hierbij aan:

  • Takken
  • Snoeiafval
  • Hout
  • Tuinafval
  • Hooi en stro
  • Plantenresten

Wat mag u niet in de container tuinafval afvoeren?

In de tuinafval container mag geen steen, zand en grond, bewerkt hout of ander afval dan groen afval.

Een tuinafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij afvalcontainersdrechtsteden.nl. Bij ons kunt u middels onze webshop uw tuinafval huren. Bezig aan een tuinrenovatie of aanleg? Dan is een tuinafval container huren slim om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat u niet een aantal keer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Het huren van een tuinafval container is daarnaast een goedkope manier van tuinafval afvoeren.

Wij plaatsen graag een tuinafvalcontainer voor u door heel Drechtsteden. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een tuinafval container. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Bel dan met 078 - 622 22 03. Schroom dan niet om ons uw vragen te stellen. Tenslotte vindt u bovenaan deze pagina de soorten tuinafvalcontainers die wij aanbieden.

Een tuinafval container huren

Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten tuinafval containers. Gaat u bij ons een tuinafvalcontainer huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de tuinafval container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

U kunt een tuinafval container bij ons huren wanneer u woont in ons levergebied of wanneer uw werk of klus in het levergebied plaatsvindt.

De juiste tuinafval container huren

Het is wel zo gemakkelijk dat u direct de juiste tuinafval container huurt. Daarom helpen wij u bij de keuze door u zo snel mogelijk een goede beslissing te laten nemen. Hierdoor wordt een tuinafval container huren eenvoudig en gaat dit direct goed.

Bevat uw container ook zaken als hout, wortels, takken en dergelijke? Kies dan voor de tuinafval container. Hier kunt u zonder toeslag deze zaken in kwijt. Bevat uw container echter alleen grofvuil? Dan kunt u beter kiezen voor een grofvuilcontainer.

Ten slotte kunt u kijken naar de formaten tuinafval containers die wij verhuren. Wij voeren 2 maten, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten tuinafval containers. Rond uw geschatte hoeveelheid tuinafval altijd naar boven af. U zult zien dat het tuinafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Andere soorten containers huren

Naast het huren voor een container voor tuinafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan puincontainers, houtcontainers, bouwcontainers en grofvuilcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De kosten van een container tuinafval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een tuinafval container? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.