Bouw- en sloopafval container huren?

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten bouwafvalcontainers. Gaat u bij ons een bouwafval container huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de bouwafval container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

containers-december

Bouw- en sloopafval containers

Wij plaatsen graag een bouwafvalcontainer voor u door heel Drechtsteden en Utrecht. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een bouwafvalcontainer. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel deze door te bellen met 078 - 622 22 03. Tenslotte vindt u hierboven de soorten containers voor bouwafval die wij aanbieden.

Wat mag u afvoeren?

Glas
Grofvuil
Vloerbedekking
Papier en karton
Gips
Gibo
Plastic en kunststof

Wat mag u niet afvoeren?

Accu's
Olie
Vetresten
Autobanden
Koelkasten
Dakafval

Een bouwafvalcontainer huren

Een container voor uw bouwafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij . Bij ons kunt u middels onze webshop uw bouwafval container huren. Bezig aan een verbouwing of wilt u gaan verbouwen? Dan is een bouwafval container huren slim om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat u niet een aantal keer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Het huren van een bouwafvalcontainer is daarnaast een goedkope manier van bouwafval afvoeren.

De juiste bouwafvalcontainer huren

Het is wel zo gemakkelijk dat u direct de juiste bouwafval container huurt. Daarom helpen wij u bij deze keuze door u zo snel mogelijk een goede beslissing te laten nemen. Hiermee wordt een bouwafval container huren eenvoudig en gaat dit in één keer goed.

Bevat uw container zaken als hout, plastic, glaswol en dergelijke? Dan kunt u met de containers bovenaan deze pagina aan de slag. Hier kunt u zonder toeslag deze zaken in kwijt. Bevat uw container echter alleen schoon puin? Dan kunt u beter kiezen voor een (schoon) puin container.

Ten slotte kunt u kijken naar de formaten bouwafval containers die wij verhuren. Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten bouwafval containers. Rond uw geschatte hoeveelheid bouwafval altijd naar boven af. U zult zien dat het bouwafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Andere soorten containers huren

Naast het huren voor een container voor bouwafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan  houtcontainers,  puincontainers,  grofvuilcontainerstuinhoutcontainersgrondafvalcontainersdakafvalcontainers en groenafvalcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De kosten van een container bouwafval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een bouwafvalcontainer? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.

Daarom kiest u
voor ons:

Al 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Wij bezorgen in heel Drechtsteden en Utrecht

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren!

landkaart-drechtsteden