Container huren in Dordrecht

Heeft u een container nodig in Dordrecht? Dan zit u hier goed. AfvalcontainersDrechtsteden biedt containers aan wanneer u uw puin of afval niet op de standaard manier kwijt kunt. Bijvoorbeeld als u aan het verbouwen bent, of uw tuin aan het leegruimen bent. Op dat moment kunt u goedkoop een afvalcontainer bij ons bestellen.

Een container huren Dordrecht is nog nooit zo goedkoop en makkelijk geweest!

Bij AfvalcontainersDrechtsteden bestelt u direct bij het afvalwerkingsbedrijf. Doordat er geen tussenpersoon is betaalt u minder als bij andere containerverhuur bedrijven. Als u op een werkdag voor 12:00 uur een afvalcontainer besteld wordt deze de volgende dag nog geplaatst! Uw container mag na levering 4 weken blijven staan. Bestel dus snel een afvalcontainer in Dordrecht

Verschillende soorten afvalcontainers huren

Wij verhuren verschillende afvalcontainers. Afhankelijk van wat u wilt afvoeren kunt u kiezen voor de volgende soort containers:

De juiste maat container huren Dordrecht

Voor de (schoon) puin containers, houtcontainers, bouwafvalcontainers, grondcontainers en tuinafvalcontainers voeren wij doorgaans 4 maten afvalcontainers, namelijk 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ gesloten afvalcontainers. Rond uw geschatte hoeveelheid afval altijd naar boven af. U zult zien dat het afval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste afvalcontainer voor Dordrecht? Bel ons dan gerust op 078 - 622 22 03 en stel ons uw vragen.

Direct een afvalcontainer huren?

Wanneer u de juiste soort container en het juiste formaat heeft geselecteerd in onze webshop, kunt u gemakkelijk de aanvraag afronden. U kunt veilig betalen met iDEAL en na uw container bestelling gaan wij voor u aan de slag. De chauffeur zal uw container vervolgens op de afgesproken dag en op de plaats van uw keuze afleveren. Dit is in Dordrecht mogelijk op werkdagen op het met u afgesproken tijdstip. U hoeft voor de levering niet thuis te zijn, echter is dit wel zo gemakkelijk. De chauffeur weet dan precies waar de container moet komen te staan.

Zo maken wij container huren Dordrecht nog gemakkelijker!