Groenafval container huren?

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten containers voor groenafval. Rond uw geschatte hoeveelheid groenafval altijd naar boven af. U zult zien dat het groenafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Gaat u bij ons een groenafval container huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de groenafval container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

containers-december

Groenafval containers

Wij plaatsen graag een groenafval container voor u door heel Drechtsteden en Utrecht. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een groenafval container. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel deze dan door te bellen met 078 - 622 22 03

Wat mag u afvoeren?

Takken
Snoei/maaiafval
Hooi en stro
Plantenresten
Struiken
GFT-afval

Wat mag u niet afvoeren?

Steen
Dit mag in een puincontainer

Zand en grond
Dit mag in een grondafvalcontainer

Bewerkt hout
Ander afval dan groenafval

Gemakkelijk en snel

Een container voor uw groenafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij . Bij ons kunt u middels onze webshop uw groenafval container huren. Bezig in uw tuin of aan het verbouwen in uw huis? Dan is een groenafval container huren slim om te doen. Het huren van een groenafval container is een goedkope manier om uw groenafval af te voeren.

Andere soorten containers huren

Naast het huren van een container voor groenafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan houtcontainerspuincontainersbouwafvalcontainersgrondafvalcontainers en grofvuilcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De prijs voor een container groen afval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een groenafval container? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.

Daarom kiest u
voor ons:

Al 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Wij bezorgen in heel Drechtsteden en Utrecht

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren!

landkaart-drechtsteden