Grofvuil container huren?

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten grofvuil containers. Gaat u bij ons een container huren voor grofvuil? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de grofvuil container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

containers-december

Grofvuil containers

Wij plaatsen graag een grofvuil container voor u in ons werkgebied Drechtsteden en Utrecht. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een grofvuil container. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen door te bellen met 078 - 622 22 03. Schroom dan niet om deze ons te stellen. Tenslotte vindt u helemaal onderaan deze pagina de soorten containers voor grofvuil die wij aanbieden.

Wat mag u afvoeren?

Meubels
Raambekleding
Sanitair
Fietsen
Tuinmeubels
Puin
Tegels
Hout
Metalen
Kunststof
Sloop/afvalhout

Wat mag u niet afvoeren?

Koelkasten
Vriezers
Autobanden
Vetresten
Dakleer
Spuitbussen
Kitspuiten
Verfblikken
Of ander chemisch afval

Een grofvuil container huren

Een container voor uw grofvuil huren? Snel en voordelig? Dat kan bij . Bij ons kunt u middels onze webshop uw grofvuil container huren. Bezig aan een verbouwing of wilt u bijvoorbeeld een huis leegruimen? Dan is een grofvuil container huren slim om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat u niet een aantal keer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Het huren van een grofvuilcontainer is daarnaast een goedkope manier van grofvuil afvoeren.

De juiste grofvuil container huren

Het is wel zo gemakkelijk dat u direct de juiste grofvuil container huurt. Daarom helpen wij u bij de keuze door deze zo snel mogelijk een goede beslissing te nemen zodat een grofvuil container huren  eenvoudig is en goed gaat.

Bevat uw container grof vuil? Dan kunt u met de containers bovenaan deze pagina aan de slag. Hier kunt u zonder toeslag deze zaken in kwijt. Bevat uw container bijvoorbeeld alleen schoon puin? Dan kunt u beter kiezen voor een (schoon) puin container.

Ten slotte kunt u kijken naar de formaten grofvuil containers die wij verhuren. Wij voeren 4 maten, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten grofvuil afval containers. Rond uw geschatte hoeveelheid grofvuil afval altijd naar boven af. U zult zien dat het grofvuil dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Andere soorten containers huren

Naast het huren voor een container voor grofvuil afval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan houtcontainerspuincontainersbouwafvalcontainersgrondafvalcontainers en groenafvalcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De kosten van een container grofvuil

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een grofvuil container? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.

Daarom kiest u
voor ons:

Al 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Wij bezorgen in heel Drechtsteden en Utrecht

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren!

landkaart-drechtsteden