Grondafval container huren?

Wij bieden verschillende maten aan, namelijk 3m³6m³9m³ en 10m³ gesloten containers voor grond. Rond uw geschatte hoeveelheid grondafval altijd naar boven af. U zult zien dat het grondafval dat u verwacht te gaan afvoeren altijd iets meer is als dat u in eerste instantie begroot.

Gaat u bij ons een grondafval container huren? Dan mag de container 4 weken blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen. Verder is het plaatsen en afvoeren van de grond container en zijn eventuele milieutoeslagen bij de prijs inbegrepen.

containers-december

Grondafval containers

Wij plaatsen graag een grondafval container voor u in ons werkgebied Drechtsteden en Utrecht. Op deze pagina leest u alles wat u zich af zou kunnen vragen over het huren van een grond container. Heeft u echter na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Stel deze dan door te bellen met 078 - 622 22 03. Tenslotte vindt u hierboven de soorten containers voor grondafval die wij aanbieden.

Wat mag u afvoeren?

Zand
Veen
Aarde
Klei
Tuinaarde
Graszoden
Grasmatten

Wat mag u niet afvoeren?

Vervuilde grond met bijvoorbeeld:
Boomstronken
Wortels
Grind
Olie
Hout
Dit mag in een houtafvalcontainer

Plastic

Een grondafval container huren

Een container voor uw grondafval huren? Snel en voordelig? Dat kan bij . Bij ons kunt u middels onze webshop uw grondafval container huren. Bezig aan tuinrenovatie of wilt u de grond van uw tuin verversen? Dan is een grondafval container huren slim om te doen. Het huren van een grondafval container is een goedkope manier van grondafval afvoeren.

Andere soorten containers huren

Naast het huren voor een container voor grondafval, kunt u bij ons ook diverse andere soorten containers huren. Denk hierbij aan houtcontainerspuincontainersbouwafvalcontainersgroenafvalcontainers en grofvuilcontainers. Al deze containers zijn bij ons te huren via onze webshop.

De prijs voor een container grond afval

Bent u ondertussen benieuwd naar de kosten van het huren van een grondafval container? Bekijk dan hierboven de mogelijke maten en prijzen die wij bieden.

Daarom kiest u
voor ons:

Al 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Wij bezorgen in heel Drechtsteden en Utrecht

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren!

landkaart-drechtsteden