Beoordelingen van onze klanten

★★★★★
★★★★★
Mw. A.J. van Alphen-Gijsbertse
Snelle en goede service toen ik een container wilde huren voor mijn tuin.
★★★★★
★★★★★
Sterrenburg
Perfect goed geregeld!
★★★★★
★★★★★
Anoniem
Wij hebben de samenwerking met jullie bedrijf als prettig ervaren. Snelle levering en netjes op tijd weer opgehaald. Vooral het bellen vooraf wanneer hij opgehaald wordt hebben wij als prettig ervaren. Zo hoef je niet een hele dag thuis te zitten. Verder was de chauffeur zeer vriendelijk. Dus jullie krijgen van ons een hoge score. Ga zo door zouden we zeggen. Prima service.
★★★★★
★★★★★
Anoniem
Goede en duidelijke website voor bestellen en ophalen van een container
★★★★★
★★★★★
Eddy Vermeulen
Weinig bedrijven in deze sector meegemaakt die zo snel een container kunnen leveren. Vandaag container nodig om het weekend door te kunnen werken. Vandaag gebeld en een uurtje later stond de container voor de deur. Chauffeur werkte mee om de container optimaal neer te zetten. Zeker een aanrader voor containers, goed en zeer betaalbaar.
★★★★★
★★★★★
Rempe
ik had met spoed een afvalcontainer nodig, telefonisch contact gehad en binnen no time geregeld. Container op de afgesproken plek gezet. Later bleken we nog een container nodig te hebben, in het weekend gemaild en vlot antwoord terug. Ook meteen geregeld volle ophalen en lege neerzetten. Snelle service echt super !!!!
★★★★★
★★★★★
Anoniem
zeer tevreden over de snelle service
★★★★★
★★★★★
Karel
Zeer snelle service en eerlijk advies.
★★★★★
★★★★★
Mvr. Huizer
Goede service en goedkoop!
★★★★★
★★★★★
De Bruijn
Ik moest nog snel voor het weekend een bak hebben voor de stratenmaker. Keurig volgens afspraak kwam hij aan. Nog net voor de regen alles kunnen afronden